Swasta or gov

Hi mommies nak minta pendapat mommies semua, kalau mom ckup duit utk bersalin swasta. Around 15k , tp dlm masa sama mom rasa mcm syg nyaaaa duit ..bersalin je pon kan, rasa sakit sama je. Mom teruskan bersalin gov or tetap pilih swasta? Sy dilema betul. Walaupun ank ke 4. Tapi, sy ada bad experience di hospital gov 🥲🥲🥲🥲 tp tula sejenis syg duit 😂

1 Balas

go for fpp kalau mcm tu. fpp x semahal private. around 3 to 6k je.

2y ago

dah call tp katanya fpp belum buka lg since covid 🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲