Checkup & Bersalin swasta atau kerajaan? #covid19

Hi semua preggy mom. Nk tny pendapat semua. Elok pg hospital swasta atau kerajaan? Apalg zaman covid ni. Sy dlm 2nd trimester, checkup dari awal mmg di hosp swasta sbb gov sllu full dan ramai org. Patut ke sy pg ke gov sekali utk register klu incase jd apa2 yg doc swasta x dpt handle? Or sambung je kt swasta. Tq #ingintahu #firstbaby #pregnancy

1 Balas

From my previous exp better have some gov records ie buku pink kk. Because kalau ada emergency before term (before 37weeks) mmg private akan push ke gov.