Disposable panties wajib ke ?

Hi mommies mommies semua . Saya nak tanya , saya dah prepared pad pants untuk dibawa ke hospital nanti , jadi disposable panties wajib ke untuk saya bawak ? Sebab bila pakai pad pants tu perlu pakai panties juga ke mommies sekalian ? Maaf bertanya . Saya tiada pengalaman 😅

1 Balas

Tak perlu pakai panties tu kalau awak dah pakai pad pants. Kalau awak bawa pad biasa tu, kena ada panties la. Tak wajib, tapi memudahkan di hospital. Sebab terus buang kan.

8mo ago

okay baik terima kasih Puan . tu yang terfikir kalau dah pakai pad pants takan nak pakai panties lagi hehe . terima kasih ya