Milk booster

Hi mommies and mom to be. Mau tanya, bila kita blh start consume / mnum milk booster yah? Semasa pregnant atau semasa berpantang? Sa sertakan contoh gambar yah. Thank you all. 🥰 #firstbaby #advicepls #firsttimepregnant

Milk booster
1 Balas

Apa2 lepas 4month boleh utk consume other suplemen but perhatikan jg if ada efek cth mcm tba2 cirit birit.. Stop immediately okay anyway kena rujuk ngan misi or doc yg pantau kita jg😬

3y ago

okay sis thank you☺️