Hospital Umum Sarawak

Hi mommies. Mok nanyak, kinektok procedure HUS laki dpt sik neman di ward oh? Ria ada cuba call daknya. Sik di angkat2 call. Ada juak kawan mek mdh, mun ceaser laki sikpat neman masok. Mun beranak normal laki boleh masok. Ada juak org mdah, laki nang sikboleh neman. Ne gaya hoo mun semua sorang dirik. Bingong juak nenga. 🤣🤣

1 Balas

Dapat sis. Tp perlu inform cdak awal 3 hari gia. Husband perlu polah swab test. Swab test ya valid utk 3 hari jak.

1y ago

Okay makaseh aaa ❤️