Tiada Tanda

Hi mommies, minta doa semua supaya saya dapat bersalin sebelum 12/6 ni. Kalau tak kena admit ward. Saya first time mommy, segala nervous bersalin hilang dah sebab dok tunggu si anak untuk keluar tapi tak keluar keluar. Rasa risau jadinya. Mohon titipkan doanya ya. Moga ibu ibu semua pun selamat melahirkan anak. Aminnn 🤲🏻

1 Balas

Mungkin belum masanya lagi. Sy pn bersalin on due date. Takde tanda terus contraction pukul 12am, 7am bersalin.