3rd Trimester.

Hi mommies mesti nervous kan dh masuk 3rd Trimester dalam fikiran mcm2 fikir. Tpi paling utama tak sabar menanti si manja ?

26 Balas

Nervous.....menunggu hari....tp cuba cntrol supaya tenang....wlwpun dlm hati ad rase takut,gementar,gembira dll....

sye x nerves...tapi x sabar nak jumpa si kecil dlm perut ni..huhuuu..suka sgt bau baby..

Esok due date saya. Tp bby mcm tknk keluar lg. Tnda2 pn blm ade. Nervous jgk ni👉👈

kan2 , saya pun nervouse brg2 baby satu apa tk beli lagi hmm

lama x dkng bby sdri 😁 #5tahun #takutpunada 😆

Seronok dengar dh tunggu masa..sy baru tri ke2

5y ago

Tk lama lgi tu, hehe

Yeah sy pun mnunggu baby keluar ni..

Betul sis. Mcm2 perasaan bercampur. 😅

5y ago

Tulah semua perasaan ada skrg bila menanti masa utk bersalin. Hehe

Semoga dipermudahkan yer ibu...

Semoga selamat semuanya. 😉