Najis bayi

Hi mommies. Memang najis baby bertukar kaler merah darah ke lepas makan buah naga? Pagi tu makan tengahari dah keluar najis.

Najis bayi
13 Balas

selalunya normal baby keluarkan 💩 ikut apa dia mkn, tp Mommy pantau la baby kalau ada kelainan tu ke klinik la.. anak sy mkn buah naga ada lg tekstur 💩 solid, warna tu ada la merah buah naga tu, & ada biji naga sekali la

Nasib baik la saya nampak post ni. Tk lama lgi anak saya dh boleh makan. Mmg nak jgk bg dia makan buah naga. Tkde la saya terkejut beruk nnti tgok dia berak warna ni 😂🤣

normal ja. nanti lgi banyak anak makan, lagi lain lain warna najisnya 🤣 melainkan kalau tkde makan buah naga tpi berak still warna gitu. kene cepat cepat refer doktor

normal sis, tak perlu risau. tiap kali makan buah naga akan jadi merah. anak saya dah 4 tahun pun still berak warna merah kalau makan buah naga.

Mcm pelik je mcm merah darah ni😅.. Sy prnh jaga baby yg mkn buah naga.. Merah dia sama dgn merah buah naga.. Merah purple tu.. Huhu

5mo ago

Kalau mcm tu ok la.. Hehe.. Xda apa yg prlu dirisaukan😊

normal, anak saya pernah jadi merah macamni dan merah gelap macam purplish lepas makan buah naga

aah biasanya mcmtula yg akan brlaku..esp bila bg makan buah naga warna purple merah..

weh terkejut saya..sye belum jd mak lg HAHAHAH..igtkan x normal td ...🤣😭

Normal. Tp anak sy lg best. Sampai ke besar kencing pun kaler merah 😳

normal sis klu buah naga ....