Baby Mei 2024

Hi mommies Mei, anak korang okay ? Dah ada peel apa sekrang ni 🤭 Berak kencing baby okay ? Berat baby skrg dah berapa kg 🥰 Harap semuanya baik2 saja untuk baby dan mommy 🫶🏻

10 Balas

hi momy..bby 21mei..bru keluar wad..sbb bby berak berdarah. so far bby aktif je bila dia bangun tido.x demam x selsema x batuk n x muntah..cuma berak je berdarah sikit... alhamdulillah smggu dlm wad..dh xde darah tu bila berak..cuma dari dia lahir smpai ke skrg ni sebulan 20 hri...lepas mnum susu je terus berak..normal ke xya? bby lahir 2.4kg skrg ni 4kg

Alhamdulilah baby daa sebln 6 ari,sihat dan kuat menyusu asyik nk melekat jea..3ari nie baby daa xberjaga mlm,time tdo daa ikut org dewasa,klau tdak sebln berjga tgh mlm membwak ke subuh..cek sbulan berat naik,tggi pon ok..smoga ank ibu membesar dgn sihat..

3mo ago

mcm mana train baby tidur ikut org dewasa? baby saya malam still berjaga setiap 2jam sekali nangis nak susu.

baby baru 30 hari, kalini dapat baby high demand pulak da... mummy dah pening 360 darjah dah xckup tidur.. malam jer melalak macam kena pukul.. rasa macam nak pukul jer daddy dia bagi benih high demand ni.. (gurau2 jer)

hai momy mei, anak sy masih Mengalami muntah ad sedikit tompokan darah, dan kadang2 muntah baby agak kuning sedikit, apakah itu normal, ianya berlaku selepas menyusu tetapi tidaklah kerap. minta penjelasan ye.

jelesnya tgk berat anak mommies yg lain... baby amani lahir 2.7, masa timbang 1mth, 3.5je... huhuhu, mama dia msih belajar mengenali anaknya lagi...

Baby now hidung tersumbat. So bila menyusu je dia akan muntah. But alhamdulillah, waktu lahir 3.16kg and now after 26 hari berat dah 4.3kg 🥰

baby boy 6/5 ✋🏻 Alhamdulillah baby sihat,kuat menyusu, last pegi KK 13/6 berat baby dah 4,7kg,panjang 56cm.

berak kncing sejam ja dh pampers penuh haha. lps susu ja berak lawas sgt. lahir 3kg sbulan dh 4.5

bby high demand, berak kncing so far ok.. ada hri dia meragam, berat bby 3.7kg.