Adakah ini tanda bersalin?

Hi mommies, malam tadi around 10-20 mins rasa sakit perut senak macam period pain time baring. Rasa senak yang teramat. Terus saya duduk & tarik nafas slow slow, and slowly hilang. And jadi kali kedua, terus saya pakai pad takut ada spot darah ke time tidur. Adakah ini tanda beberapa hari sebelum beranak? Due saya 18.11.2020 😬 #firstpreganancy

2 Balas

sy baru perasan tarikh . ni dah 2021 mungkin awak dh slamat bersalin 😅