Tanda bersalin?

Hi mommies… is this labour sign? I dont have any contraction pain yet. Water not broke. Only discharge. Today 38 weeks 4 days. Thank you.

Tanda bersalin?
5 Balas

Xda sakit perut lg biasanya belum lg sis.. kena sakit dulu baru blh nak ada bukaan jalan.. sstgh hsptl suruh balik dulu. Sis blh prepare apa2 patut la.. mkn mnum dan rehat cukup2 utk guna nt nak teran.. tp ni pun dh slh 1 tanda nak dkt bersalin.. moga dipermudahkan urusan ya