Tanda bersalin?

Hi mommies… is this labour sign? I dont have any contraction pain yet. Water not broke. Only discharge. Today 38 weeks 4 days. Thank you.

Tanda bersalin?
5 Balas

Xda sakit perut lg biasanya belum lg sis.. kena sakit dulu baru blh nak ada bukaan jalan.. sstgh hsptl suruh balik dulu. Sis blh prepare apa2 patut la.. mkn mnum dan rehat cukup2 utk guna nt nak teran.. tp ni pun dh slh 1 tanda nak dkt bersalin.. moga dipermudahkan urusan ya

msa bersalin ank pertama. sy xda rasa sakit contraction. cuma rasa nak berak tpi xdpt. p hsptl bukaan dah 3 cm. lebih baik sis p hsptl cek bukaan.

1y ago

Dah pegi td pagi mummy. Dorang suruh balik sbb takda sakit perut. 😆

Kalau pergi hospital disuruh balik alasan takda rasa sakit..tapi bila tak pergi dia bebel plakk..kadang macam tersakit hatii🤣🤣

1y ago

Kn.. serba salah jd. Pg salah, xpg salah. Ssh..

banyak ke sis masa keluar cecair ni? rasa sakit kat mana2 tak?

1y ago

ooo ok baik, tq saya 37w skrg tak tahu nak jangka apa tanda bersalin 😂

Rasa mcm spotting je ni. Tp better check doctor lah sis.

1y ago

Baru balik dr hospital. Dorang cakap kalau tak sakit perut, belum lg. Kalau dah ada tanda sekali dgn perut sakit then datang. Thank you sis.