24week mnum air gula

Hi mommies, korang amalkan ape je sblum mnom air gula kdua tuk elakkan gdm? Esok mnum air gula.. nervous lak sangkut🥲

2 Balas

Takde tips. Tp kalau ada pon , drh dlm bdn dh sebati dgn gula memang akan sangkut jgk even puasa. Sbb tu awal pregnancy kena control pemakanan/minuman yang manis. Jaga makan/minum jangan berlebihan. Lebihkan minum air kosong.

Berpuasa mcm biasa sebelum mnum air gula tu..kalau blh jgn mkn mnum mnis klau esok tu nk mnum air gula..xde tip sgt,.mybe sbb sy jnis kurng mnum mkn mnis..2-2 xsangkut