Masih negatif (Satu line)

Mommies! Kenapa i rasa i ade tanda tanda pregnant, macam pening rasa nak muntah, sakit pinggang. But bila check masih negative. Sudah lebih 3 kali check. Masih negatif hm

2 Balas

Simptom yg sis senaraikan tu xsemestinya simptom pregnant. Perasan pregnant pun boleh jadi macam tu. Doa banyak2 ye. Moga ada rezeki sis

5y ago

Aamin terima kasih

Mungkin badan masuk angin kot..

5y ago

Ramai cakap camtu. Tapi ni nak masuk seminggu lebih, after lunch mesti perut akan kembung and susah nak bernafas