Saya positive GBS

Mommies kat dalam ni.. ada ke sama mcm saya .? Positive GBS . Baru 14w . Pergi kk and dpt result swb test aritu . Katanya saya ada GBS . Lepas google and baca ... Saya rasa down sgt.. sedih sgt . Saya takut jd ape2 pd baby (2nd baby) .. sbb saya pernah ada pengalaman baby meninggal dalam kandungan ( 1st baby ) . Saya takut sgt . Harap perkongsian dr ibu2 yg ada GBS mcm saya dpt pulihkan semangat saya . Sedihh sgt2 skrg . Dokter suruh positive je .. jgn risau .. tp tetap risau n sedihh . #pregnancy #mommysedih

8 Balas

Saya faham perasaan gelisah itu. Apa buat, dengar nasihat doktor dan nurse. Saya doakan puan selamat melahirkan anak ya.❤️

4y ago

Yes! Sentiasa berdoa dan berpesan kepada Baby ya.