HB makin menurun

Hi mommies. Kandungan sy 12w. 2x checkup 2x HB makin menurun tak naik. Dari bacaan 9 turun ke 8.3. Ada tips apa2 utk naikkan HB tak selain makan supplement yg doc bagi? #firstmom #firstbaby #pleasehelp

11 Balas

rendam saffron dua tiga helai. minum panas2. saya hb low baru naik elok baru amal sebulan. hb dari 10 naik 11

12mo ago

saya rendam malam. senang untuk tidur. kalau minum pagi pon best jugak. badan rasa tak penat or letih