saya dah 23 minggu tapi baby kejap aktif kejap tak aktif.. normal ke?

Hi mommies, kandungan saya dah masuk 23 minggu. Selalunya baby aktif bergerak. Tpi harini rasa mcm dia kurang gerak. Bila usap perut & cakap2 dgn dia pun dia tak gerak. Normal ke? Risau pula kita dibuatnye.

1 Balas

Sebab baby masih kecik. Ruang pun masih luas. So memang kita tak dapat rasa sangat dia aktif. Akan ada satu masa dia tido je. Tapi kalau awk risau, boleh scan utk tengok baby okay tak.