booking

Hi mommies ,kalau bersalin kt hospital goverment. Memang kene booking dlu ke. tak boleh walk in ke? Macam sy skrg checkup di HPJ...tpi xde booking pn utk bersalin sana. sekrg mak suruh bersalin kt kg sbb xde org nk jaga.. sekarang dah 36weeks..

1 Balas

Hospital gov kat sini tak perlu nak booking.dah 3 ank sblum ni akak bsalin kt gov..keluar tanda je terus gi hpital.checkup kat swasta bsalin kat gov..

4y ago

Noted..mekasih...sbb baca ade klu p hosp tpi penuh dia tendang je kemne2..tkut plak musim2 pkp ni..😅