Kena booking ke nak bersalin hospital kerajaan?

Salam mommies, sy first time mother..nak tanya procedure kalau nk bersalin di hospital gov. Kena booking dulu ke atau boleh walk in bila dah turun tanda. Sy bercadang nk bersalin di HTJ Seremban. Dekat HTJ suami boleh teman ke dalam LR? Sy mmg fully checkup dekat KK. Maaf kalau soalan kelakar ke tak bijak ke.. hehe #1stimemom #advicepls

1 Balas

x pyh booking.. dh turun tanda terus pergi ke tmpt ibu² bersalin.. hospital kjaan x perlu booking apa pun .. n waktu sy bersalin haritu suami x blh teman tgk n melawat pun x blh.. xpela sis janji sis kuat semangat igt Allah tu ada.. berpisah utk 2 / 3 hari je dgn suami nt baliklh 😊

2y ago

sama² 😊oh klau tu x tahu plk sy bersalin haritu lps je siap bersalin kena jahit apa semua terus dia tolak bed ke ward xde plk kami mak² request nk duk ward² class brp 😁klau bg sy janji dlm ward sy dduk tu ada org kt sebelah baru x sunyi sgt 😁