Breast Pump

Hi mommies. Kalau beli breast pump sekrg kira awal sgt x? 22weeks now. 🤗

6 Balas

sy beli lepas bsalin 😂 sbb klu beli awl2 bukan blh pakai pun...plus klu xngam dgn b kita dh membazir. time pantang lg best pkai manual (masa ni guna time bby admit wad sahaja) beli elektrik/portable once bby masuk sebulan lebih.

sy da beli..heheh. sy beli masa 18w lagi..SBB Ada experience 7thn lps BF baby 1st masa Tu 3thn lebih..sy direct feed + Pam Susu kat tmpt keje..so mmg standby awal..

boleh je beli dri skrg ..beli sket2 brg2 baby dri awal xsalah pun hehe..sy prefer yg manual sbb nk pakai utk mula2 je kdg2 susu lmbat klua msa awl2 bsalin..

okay je sis.. klau rse mmg pkai breast pump tu okay je. mcm sy pn 21wks tgh survey tp still xleh decide nk yg mne satu😂. awal xkalut hihi

ikut awk nk beli awl ke tak.. takut kelam kabut hehe.. sy masa ank first order breast pump masa pregnant 28week kalau tak silap sy la..

kalau saya, beli lepas bersalin