UMUR MOMMIES

hi mommies , jom share umur mommies berapa sekarang , let me start first . saya 18tahun hehehe

521 Balas

29 this year.. ank nk msuk 4.. due this November.. wish me safe n healthy deliver.. 🤗🤗😘

25 tahun, dpt tau pregnant lagi sebulan nak 1st year anniversarry. 🤭. Adiah anniversarry

Akk 44 thn baby 4bln 14hari.. ank first 17 2nd 15.. tak sngka akn dpt bby di usia ini..

5y ago

mak sy dlu mcm tu jgak..xsngka2 bolh prgnnt lagi..skarg adik yg bongsu dah drjh 1 n umo mak sy dh 48thn

1st baby 19 thn 2nd baby 21 thn 3rd baby 22 thn Skrg 25 thn preggy no 4 🤭

First baby masa umur 27tahun, alhamdulillah sekarang 33tahun mengandung anak ke 4

28 tahun anak otw 4..sulung 10tahun abang 8tahun adik 4tahun ( prgnt 11w 1d)

First baby umur 17thn Second baby umur sya otw masuk 20thn #teammamamuda

37 anak 2nd Tp mcm ank 1st sbb pregnant smula lps 10thn...😁😁😁

31 tahun. Alhamdulillah tgh mengandungkan anak yang pertama 😍

29 tahun anak sulung 10 tahun,ke-2 6 tahun dan ke-3 pregnant 9 week