Stretch marks

Hi mommies, ini first pregnancy saya. Saya 3 bulan pregnant dan stretch mark dah muncul. Haritu ada check d Google, selalunya stretch mark muncul dalam 3rd trimester. Ada tak mommies yg muncul stretch marks awal macam saya?

Stretch marks
5 Balas

Sama sy prgnant bln 3 lps tu gugur tp dah ada stretch mark… lps keluar semua dokter bg ubat kecit rahim terus kempis skarang pakai bengkung sapu la apa patot bg hilang… bby xde tp kesan nya lekat di perut 😅

stretch marks ni bergantung atas orang. pakai lotion/oil siap2 and kena konsisten sampai la bersalin nanti. InshaAllah boleh bantu kurangkan appearance tu

Saya 12w dah nampak. Jelas pulak tu sampai nurse tegur awal perut awak naik stretch mark ni 🫠

saya....seblum ni xpnh dri awal smpai bersalin masa bby first masa bby kedua ada pulak awal

Saya 13w so far masi ok.. sebab dari awal dah pakai hari2 stretch mark oil sapu kat perut…

12mo ago

oh. saya ada juga sapu tummy butter tiap malam. cuma x sangka stretch marks tu muncul awal 😂