Stretch Marks

Hi mommies... Bole share cream @ minyak yg bgus utk hilangkan stretch mark kt perut. Tq

12 Balas

Saya amalakan krim coconut palmer dri 7weeks sampai 9bulan.. Tapi last2 ade juga strechmark nye keluar masa dh nak due.. Tapi naseb tk teruk.. Sikit je dekt perut..

2y ago

samelah 😭😭

saya guna brand eden . jojo E . amalkan sejak 5 weeks pregnant sampai la bersalin. now pregnant anak no.2 . tetap guna yang sama. no strech mark at all.

saya guna topping balm dri little baby guna dri 1st trimester smpai 30 week allhamdulilah perut saya licin dan cantik xde sikit strech mark 😍😍😍

Hai mommy . bole guna minyak kelapa dara . alhamdulillah berkesan . say guna brand biorich

5y ago

sama² sis 😊

sy guna bio oil tp still kluar stretch mark..ad suggestion lain x?😭

Sy pakai bio oil. Alhamdulillah xde stretch mark

Cube try cream youbaby.. Insya allah..

Bio oil lps mndi pagi dan petang.

cuba mederma

Cocoa butter