Excited tapi tak pasti

Hi mommies, i pengguna baru apps ni rasa happy jumpa apps ni sebab boleh direct tanya experience korang. Period i delay 9hari simptom mild senggugut on off i try buat test and keluar double line. Confirm pregnant ke?? Check estimate pregnancy calculator i dh 5weeks. Accurate and diyakini ke bila double line terang ni #pleasehelp #bantusharing #ingintahu #firstbaby

Excited tapi tak pasti
8 Balas

Sama. Alhamdulillah sy pon test masa nak sahur tadi. Test positif. Dah 2 hari Start rasa sakit belakang mcm nk period tu. Tp period x dtg2. Sakitnya pon dtg pegi dtg pegi..

Alhamdulillah pregnant tu. Nnt bila dah masuk 7-8w blh scan dah. Takut scan awal ni nmpak rahim je tebal kantung xde lagi. Nnt stress pula overthinking.

Pada kotak upt ni ada nyatakan +ve, - ve dan invalid kan? So, rujuk di situ. Untuk pengesahan, jumpa doktor.

kalau double line mungkin ada .Tunggu lagi seminggu atau cukup kan 8 minggu pergi jumpa doc .Mungkin pregnent

Sya pun guna yg mcm tu , sama mcm sis naik double tu terang , pergi scan dah 4w masa ni

Alhamdulillah..pregnant tu sis...tahniah & take care ,❤️

Congratulations sister.. Positif tu

Yesss pregnant 🤰 Alhamdullilah