Kulit baby like sunburn

Hi mommies, I nak tanya why kulit my son like this. Before this oke jer, tetiba last night like this. Hari-hari mandi with Cetaphil baby. Before this ada lah naik some rashes jugak tpi tkde lah sampai merah badan dia. Ni phoo terkini.

Kulit baby like sunburn
1 Balas

Ank bm ke formula ni? Kalo formula, maknanya dia alergik. Alahaii sian dia.

4y ago

Susu ibu x mungkin jd mcm ni. Since u ckp ltk minyak telon & barut tu...mybe ada possibility dia panas. Minyak telon x rasi dgn kulit dia, lps tu u barut...so dia berkuap. Better stop minyk telon tu. Susu kn mcm biasa. Tgok sehari dua mcm mna. If ok, that's mean your oitment tu need to change to another.