Karihome Mama, anyone?

Hi mommies, may i get some reviews about this brand milk powder? Please.. Dilemma of choosing daily mama milk powder.... #firsttimemom #advicepls #firstbaby #10weekspregnant #bodyweightwatcher

2 Balas

saya pun baru cuba minum, so far serasi. tak manis, tak berbau hamis. cuma ada rasa pahit² sikit (tak sure dtg dari susu atau lidah sy) sebelum ni sy minum susu kambing hi goat. kali ni cuba karihome mama pulak 😁 hb maintain 14

I minum karihome mama, 3 scoop per glass. kalau ikut tin 5scoop. I minum 3, ok jugak. Hb ok. minum Dari awal pregnant