Ibu trimester yang mana?

Hi mommies hebat semua🥰 Dah trimester ke berapa tu?👀 Ramai tak yang alami perubahan ketara seperti di bawah semenjak 🤰 ni? Jom kongsikan apa perubahan mommies di bawah😉

Ibu trimester yang mana?
587 Balas

3rd rasa malas2 lemas penat terasa mau baring. Tpi Alhamdulillah buat krja rumah masih mampu🥰

sya bru 1st trimester ...aduhaiiii asyik nk tidoo je...xtahan ngantuklahh..bngun tghari🤦🤦

3rd trimester.. Alhamdulillah.. Smeua baik2.. Semoga. Kita. Smeua. Dipermudahkan. Nanti....

2nd still mual2,muntah,xdak selera makan..tpi memasak dah boleh cuma tula xlalu nak makan

1st trimester.. smpi pedih tekak muntah² .. Ada Cara X hilangkan Pedih tekak sbb nausea

Saya mual kurang. Tapi payudara rasa sensitif sgt sgt. Tak ada mood tu selalu. Hahahah

3rd , tp muntah2 xleh bawk bincang . xde mood , payudara sakit .. nk tdo mlm pon ssh .

Dh nk hmpir 2nd..dh yeay2 sikit..dh boleh bt kje umh..kurang dh mabuk..alhamdulillah.

saya nk tahu mcm mana nk buat mcm ni tanye 2 soalan sy ni kadang² tk tahu ni😅😆

alhamdulillah Allah permudahan spnjg ngandung...trimester last sakit punggung jr