Panties rashes

Hi Mommies, do you have any idea on how to curb panties rashes after delivered? Sadly the area become red & swallow. I believe this is due to long use of maternity pad & disposable underwear during my confinement day. Today marks my 19 days of delivery. thank you Mommies!

2 Balas

After mandi , jangan terus pakai panties . Duduk depan kipas kering kan your private part . Try apply baby cream brand joielle dekat ruam tu , cream ni bagus untuk keringkan luka , ruam dan sebagainya . And kalau boleh jangan banyak bergerak , pakai panties yang longgar .

hope everything gonna be okey..