Baby Skin

After rashes, my baby skin change to this color.. Is it normal? What to do? What product should i use?

Baby Skin
10 Balas

anak saya pun jadi mcm ni dekat dahi n blakang leher. dont know why. tp prnah bwak jumpa pakar. dia ckp akan hilang sndiri. but doc suggest also sapukan dgn susu badan kita. sebab susu badan ada antibody kuat. skang saya slalu sapu susu bdan je especially dkat dahi. slow2 hilang.

5y ago

doc tu ckp kesan tu akan hilang. so sya just tunggu jugak la kesan tu hilang. same lah. ana sya pun dia jdi mcm tinggal kesan mcm kena panau. tpi skang kesan tu nk jdi sekata dah. kulit ana sya nmpak makin cerah lak nk sma kale dgn wrna kesan tu. lmbat skit la nk elok balik. but sya still sapu dgn susu bdan tiap mlm. dekat muka tkut nk sapu cream so sya sapu je dgn susu bdan. alhamdulillah lah.. da positive reaction drp sblom ni mcm xnak hilang je.

sudocream..very reccomended ..i apply it at night..tomorrow morning the rashes already gone..even i went to clinic the doctor ask me to apply it continuously..

5y ago

rashes die dah xde... kulit die je jadi cantik berbelak2... mcm sopak plak... boleh pakai juga je sudocream tu.... jenis yg mNe ye

Hi for this u can use organix baby cream. Cause it’s useful for everything and the result is amazing. Can use for nappy rash, Ruan and etc.

This is the cream I’m referring... very very very good. Can use for everything even for a simple mosquito bite it’s helps

selalu letak bedak kat pelipat...sbb tu cepat berpeluh..itu yang jadi mcm tu...cer try mayyababy ....insya allah hilang

Masa rashes sapu ape tu sis. Dah try sudocream tak. Bagus. 👍

5y ago

terbaik... tq sis

I used this for my baby. Very effective.

sy sapu sudo cream je..

Biasa akn hilang sendri....

pakai medskin sis