Baby makin sihat

Hi mommies.. Haritu sy penah post pasal baby sy yg sebulan lebih dkt hospital sejak dilahirkan.. Alhamdulillah berkat doa semua, baby sy dpt discas sehari sebelum raya ritu?.. Syukur sgt dpt beraya dgn suami&baby wlwpun dok umah je.. Baby makin sihat, cuma nafasnya masih laju, & perlu sentiasa checkup ?

Baby makin sihat
1 Balas

Salam sis. Nak tanya, sis tahu anak DS sebelum atau selepas anak lahir? Maaf tanya ye. Sy doc suspect anak DS. Huhu.