Sedih hantar baby ke taska

Hi mommies, harini baru masuk hari ketiga sy hantar anak ke taska. Sejujurnya rasa sayu dan sedih sgt. Sy hantar baby sy awal seminggu sebelum masuk kerja sbb nak bg baby biasakan diri. Tapi jujur rasa sayu sangat2. Rasa mcm entahlah, xboleh nak describe perasaan ni. Tapi dalam masa yg sama kita tahu kita tak boleh berenti kerja semudah tu. Nak tanya mommies2, macam mana mommies overcome perasaan ni ye. #advice #firstimemom

9 Balas

Samalah sy dulu. Dah besar dah 4 tahun dah sia skrg. Masa baby rasa berat je hati ni nak hantar pengasuh. Huhu mcm sedih sgt rasa dia kan.

3w ago

Itu lah kan anak anak kita ni bila duduk dgn org yg asing utk dia jadi baik agaknye 😅