Seeking Opinions

Hi mommies... Hari ni kandungan saya 8weeks 5 days.. Adakah normal rasa sakit² mcm cramping kat sebelah kanan perut?

12 Balas

kalau sy sakit sebelah kiri.. sakit sgt2 mcm nk segugut.. nurse kata takde ape pn.. effect posture badan ketika duduk berdiri angkt brg semua x betul.. tu yg mudah sakit tu.. huhu nurse lah yg kata..

Normal sis. Saya doakan semoga sis dipermudahkan urusan sepanjang mengandung ni dan semasa nak bersalin nanti ye. Allahumma Aamiin 🤲🏻💕

Normal. Baby baru nak membesar dan perut baru nak biasakan tu...

Normal.. Sebb bby dan rahim nk membesar dan kembang.. 😀

Normal selagi takde bleeding dan sakit melampau

normal sis.. sy hr tu belah kiri..

normal sis..lama2 akan hilang

Normal. Rahim nak mengembang

Yep.. normal

normal sis