increase breastmilk

Hi mommies, first time breastfeeding mom here. Any tips how to increase breastmilk. Also, tips on pumping schedule to increase milk supply. Thank you in advance sa mga sasagot.

1 Reply

unli latch na tamang latch di lang baata sinubo kay baby ang utong, wag magpakastress, wag magpuyat hanggat maari enough rest, wag magisip ng negative,drink lots and lots of water may nakatabing waternjug sa higaan mo o kung san ka nagpapabreastfeed..if may budget pa, drink tea like m2, or mga choco/coffee/milk fornlactating moms, or eat cookies, take supplements. if pumping, you may do the magic 8 (8x a day magpump) or power pumping. https://ph.theasianparent.com/power-pumping-2