Pendarahan sedikit

hi mommies.. this my first pregnancy.. sye check upt +ve, pegi klinik utk scan sbb ade pengeluaran darah sedikit.. tp bila scan x nampak ape2.. doc ckp baru lg dlm 4weeks lebih mcm tu.. doc suruh bedrest n mkn ubat kuatkan rahim.. darah keluar sedikit2 dah 2 hari.. sye sgt risau jika keguguran.. doc suruh dtg semula jika ade byk pendarahan berlaku..

2 Balas

hopelly sis ok...jgn stress kene slalu positif ..jgn stress dan penat pn punca pdarahan..kene byk rehat sis