baby belum gerak @ 20w

hi mommies! first child mommy here ? baby dah 20w2d harini, tapi masih tak rasa any movement. last checkup doctor cakap all ok, heartbeat pun ada. tapi kenapa belum rasa apa apa ya? perlu risau ke ?#firstbaby #pleasehelp

2 Balas

ank pertama memang lmbt sis...tak lama tu akan rasa pergerakan...

3y ago

Tak jugak, kadang masuk 26 minggu baru rasa baby gerak pun ada. Ikut badan, ketebalan perut, dan byk lg faktor lain.

In shaa Allah tak lama lagi rasa la tu ?