Contraction

Hi mommies , due date saya 27/02/2023 . Sekarang dah 37w3d , nak tanya korang yang due date lebih kurang sama , dah ada contraction ke ? Saya sekarang kalau berdiri mesti rasa nak terkencing , itu normal kan ? Then , kadang rasa mencucuk dekat ari ari tapi dalam beberapa saat je (15-30 saat) .

14 Balas

Due saya 25/2.. Tapi skg dah start rasa sakit perut mengeras and rasa sakit mcm sengugut tu… Tapi xde lendir darah or pecah air ketuban.. Risau klau pergi hospital kene halau balik je…