DAH NAK PUASA

Hi mommies , dh nak dekat puasa la . Nebes kan ??? Hehehe ... Any tips tak mcm mana nak kekalkan energy and sentiasa kenyang utk preggy mommy time puasa ? Saya start pregnant jadi cepat lapar so nebes pulak fikir time puasa nanti ... 🥺🥺#ingintahu #pleasehelp #firstbaby

1 Balas

sis saya pun nak try puasa haha. semoga kita sama² kuat. saya ada terjumpa tips, malam sebelum tidur, kupas 3 biji kurma, buang biji, rendam dalam air panas dan tutup. masa sahur minum air rendaman tu, habiskan. InsyaAllah akan kekal bertenaga. boleh kita sama² try 🤗

2y ago

inshaallah aamiin . semoga kandungan kita jugak sihat .