Maternity Pad / Disposable Panties / Overnight Pad

Hi mommies , Dah baca2 article smua tpi masih tkboleh decide , boleh bantu first mommy ni 😭🙏🏻 Masa lepas bersalin tu mana satu yg better pakai ye ? Atau tolong cerita pengalaman mommies 😍🫰🏻 Thankyouuu #firstbaby #firsttimemom #pleasehelp #ingintahu

Maternity Pad / Disposable Panties / Overnight Pad
10 Balas

saya guna maternity pad. bila bergesel dgn luka x sakit

1y ago

most wc awak. betul tu boleh beli mcm yg lain comment awak. sbb masa 1st baby sy pakai pad biasa. bila bergesel dgn luka sakit dn pedih. dh la koyak byk time tu😅. most wc awak❤️