Babyboy OR BabyGirl?

Hi mommies and daddies semua, cuba share kalian nak sangat gender baby yang mana satu? Especially new parent out there and parent yang expecting 2nd child and parent yang ada kids tapi same gender and tiba2 dapat tahu pregnant lagi ?

2 Balas

Sy nak baby boy. Suami nak girl. Takpela yg mana pun. Asalkan baby sihat walafiat takde kurang satu ape pun. Aaamiinnn. 😀

5y ago

Alhamdulillah. haha ni mommy to be kan. InsyaAllah semuanya berjalan lancar ya

Sy first baby. Scan baby boy. Mmg sblm ni dr sblm kawen nk boy utk 1st baby. Tp lps dpt tau, rasa cm nk girl plk😂.

5y ago

hahaha dilema mommy2 sangat haha. Alhamdulillah babyboy. InsyaAllah jadi abang long untuk adik2 in the future hehe