SUITABLE MEAL OR NOT

Hi mommies. Certain food anak saya akan makan & terus buang air besar after that. Adakah normal atau allergic to the food? Contoh today meal dia : bubur nasi + ? + sawi + ayam ( sup mcm biasa sedikit onion + garlic + ikan bilis blend + celery + daun sup ) Kdg2 kerap juga berlaku mcm ni. Adakah normal? Ataupun she’s allergic to the certain food? She’s 10mth 17days btw Mommies yg ada experience sama @ tahu why this happened do share ok! ?♥️

SUITABLE MEAL OR NOT
2 Balas

Its normal. Perut baby dah penuh dan perlu mmbuang. Not diarhea la kan? Texture poop dia ok? Allergic bila baby muntah2 and ada rashes d badan or muka..

4y ago

No problem 🥰

Normal