Buku pink ❤️

Hi mommies, buat buku pink nak kena bawa salinan apa ye ?

5 Balas

ikot sesetengah klinik kot sis.. tmpt sy nurse mintak salinan sijil nikah je.. tp tmpt lain ade yg mintak salinan ic suami isteri, smpai bil api air pon dia mintak jgak.. mungkin nk pasti kn alamat kite btol kot utk dia buat lawatan rumah..

rasa rasanya lain tempat lain cara kot. sy hri tu nurse suruh sediakan 2kpg salinan ic sy dan husb, salinan sijil nikah dan 2kpg gmbr sy dan husb..

Ikut kk masing2. Tmpt sy mintak 2 copy ic suami isteri, bil api/air sbb nk bukti alamat (byk kes tipu alamat), copy sijil nikah

ic husband n wife. sijil nikah. kad vaksin n booster. gambar scan dri klinik swasta yg dh nampak heartbeat.

Bwk kad nikah,klu ade gambar scan bwk la skali.