breast keluar air atau susu

salam semua.. normal ke breast keluar air bila kita picit.. tu susu ke? atau air biasa je? saya 26weeks dah & ada kesan ke kalau keluar air tu dari puting? 😫 takut pulak.. btw air tu keluar time kita picit breast je.. dia cam titik2 je.. tak banyak.. maaf bertanya ya.. #firstmom #bantusharing

1 Balas

Tu colostrum. Jgn picit. Lap2 bersihkan puting je & banyakkan lagi membaca

7mo ago

Eh tak perlu risau awak. Wat masa ni banyakkan study teknik penyusuan tau