Suggest Nama Anak

Hi mommies boleh tak suggest Nama anak bermula dari huruf q

35 Balas

Huruf Q ni actually banyak je nama anak yg elok elok mostly nama macm arab-arab sikit sedap je kalau panggil...Anak saudara saya nama Qhareena Aisya hehehe..

Banyak je nama anak boleh guna start huruf Q asalkan beri maksud yang baik... Macam Qaseh, Qalisya, Qaila untuk perempuan...kalau lelaki Qabil, Qayyim

Selalu je jumpa nama huruf Q ni tapi untuk perempuan lah macam Qhaleeda, Qhaisara, Qiarana.. Kalu lelaki mungkin boleh letak Qabil, Qayyum, Qari

Quraishah, Qaleesya, Qisdina, Qaisarah.. Bnyak lagi nama yang best-best and maksud yg baik-baik kena pandai google and cari

Kalau lelaki boleh letak nama: Qayyum, Qareem, Qusyairi Kalau perempuan boleh letak nama: Quratun, Quraisya, Qistina

Qaireen, Qairunissa', Qayla.. banyak je lagi kalau google lagi macam-macam nama ada untuk bby lelaki and permpuan

Dulu teringin nak letak anak nama Qalbu...Alhamdulillah rezeki hamil tahun lepas letak lah nama Qalbu Iman.. hehe

Sedap juga nama ank mula huruf Q ni hehe... Boleh letak... Quraini, Quraitulain, Qistina, Qismina, Qazidah

Anak lelaki sy nama Qhalid Maulana hehe... suggestion dari husband.. Alhamdulillah anak baik and patuh ckp

Nama anak saya Qhalisha Yusra hehehe.. Mmg nak letak nama anak start huruf Q sebb sedap dipanggil...