Baby Breech

Hi mommies boleh tak share experience baby breech. Semalam checkup 36weeks scan kepala baby still kat atas. Then next week doctor refer pergi hospital untuk next procedure. Ada x mommies yang pernah experience mcm ni. Risau sebenarnya.. #secondbaby

3 Balas

Saya tiada pengalaman, never too late untuk usaha bagi kepala baby ke bawah, kerapkan sujud lama dan tidur mengiring ke kiri dgn kepit bantal di antara 2 kaki.

1y ago

🌻