Minyak Angin /Balm

Hi Mommies, Boleh tahu mcm mna mommies overcome morning sickness. Ada tak pakai minyak angin atau balm kt kepala. Boleh ke and ada suggestion minyak angin/balm yg selamat tak? Terima kasih 🥰

4 Balas

Boleh je. Jangan sapu minyak angin kat perut je hahahah tu masalah 😋 saya sapu kat kepala and dada sikit sbb mmg rasa mual pening betul bau semua benda. Bau minyak angin tu bg lega sikit

sy pkai freshcare,ad masa Vicks hehe ikut sedap nk pkai yg mana 😅😅sapu kt tngkuk,blkng tlinga,tepi dahi slalu mcm tu la sy..

blh je cari minyak angin yg sesuai asalkam dpt hilangkan morning sickness tu

balsem pon ok . tk pon sedia kn asam kalau ade mual ii tu