Supplement / nutrition tambahan

Hello mommies.. boleh suggest tak any vitamin/ supplement tambahan yg mommies consume untuk mommies and baby? Thank youuu 🤍

2 Balas

Supplement drpd klinik je. Folic Asid saya dah amalkan setahun lebih sblm hamil dan teruskan bila doktor suruh stop sbb doktor dah prescribed supplemen baru yg ada kandungan Asid Folic juga.

Paling penting adalah folic acid. Kalau nak senang boleh beli yang ada banyak vitamin kat dalam macam blackmores atau Zincofer percuma dari Klinik Kesihatan.