syampu berkesan untuk rambut gugur dan kulit kepala sensitif semasa mengandung

hi mommies boleh suggest syampu yang berkesan utk rambut gugur dan kulit kepala sensitif. Mengandung kali ni terus pulak rambut gugurnya thanks in advance!

1 Balas

boleh je pakai syampu mana² cuma pn boleh drop Essential oil dlm syampu tu. contoh eo Rosemary atau Cedarwood utk masalah rambut atau eo lavender utk lembutkan rambut boleh drop dlm serum atau minyak rambut 🤗 boleh pm sy www.wasap.my/60129876070/essentialoilyl