Breast pump

Hi mommies, boleh suggest kan breast pump brand mana yg ok dan sesuai utk ibu yg bekerja?

12 Balas

cmbear beli kat shoppe. Lembut dia punya silicon dgn pump ada smpai 12 level. Botol dia kualiti sma macam avent

4y ago

Ok sis. Nanti saya tengok kat shoppe. Tq sis your suggest 😊

sy pakai brand bearmom je , sng txde wayar2 ke ape , so far okayy lha suction dy tx sakit

4y ago

Saya memang cari yg tak sakit bila pump nanti. Ok sis tq your suggest 😊

Sy try up status sis ea hrp ada. Yg nmpk feed ni n blh share 😉✌pnglmn

4y ago

Ok sis. Harap sangat boleh share pengalaman dengan semua. Tq sis 😊

Sy pakai pump on the go, daisy. Ok la. Takde lah senyap sangat.

4y ago

Saya ada survey jgk. Ok tq sis your suggest 😊

Saya guna brand lacte. Blh servey kt fb lacte

4y ago

Ok sis nanti tengok kat fb. Tq sis your suggest 😊

Youha eclipse...senyap je & lembut

4y ago

Saya ada survey yg ni and ramai yg pakai. Ok sis tq your suggest 😊

Breast pump ni mmg diperlukan ke?

4y ago

untuk ibu2 yg bekerja mmg perlu utk pam susu kt tmpt keje . klo yg suri rumah tk perlu pun .

saya pun nak tahu juga

4y ago

Ikut kesenangan kita bersama sis nak cari pump. Harap dapat pump yg sesuai utk sis 😊

Youha eclipse

4y ago

Ramai jgk pakai yg ni. Ok sis tq your suggest 😊

Up