Bengkung yg efektif

Mommies, boleh share x jenis bengkung yg mommies pakai sehingga lepas pantang? Tgh dalam proses nk kuruskan lg badan tp still nk pakai bengkung yg betul2 berkesan ?

2 Balas

Dlm pantang,mmg consistant pakai bengkung..tapi hbs pantang saya sambung pakai corset ngan body shaping dari cosway..ni da msuk bulan kedua lps hbs pantang dan masih lagi pakat corset ngan segala mak nenek tu🙂. Pada masa sama bersenam 3x seminggu spya berat turun cepat n makan mknan seimbang sebab baby menyusu badan sepenuhnya lagi. Jadi saya mmg xde diet makan la.

Bengkung tali, tp pastikan tebal.