Share tips time travel

Mommies boleh share tips ? Nak travel dengan anak 11 bulan. Korang bagi makanan mcmana ?

4 Balas

Saya masak sendiri tak kira travel dekat atau jauh. Anak saya ada satu bag khas untuk saya letak makanan dia. Kalau travel jenis yang bermalam, saya bawak barang kering by portion. Barang basah saya beli kat supermarket area situ.

travel by kereta/keretapi/kapal terbang/motor/bot/feri? jauh tak? tak specific sy boleh suggest travel kereta la. berenti makan dkt rnr. kalau rajin, home made food/ buah. kalau tak and ada bajet, go for rte foods

Travel dengan apa? Jauh atau dekat?

berhenti/bagi dalam kereta